image
image
image
image

Cégünkről

Bemutatkozás

A COMPETIR Oktatási és Tanácsadó Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a magyar piacon is a többi uniós országban megszokotthoz hasonló, magas szintű felnőttképzési szolgáltatásokat nyújtson. Jelenleg bejegyzett felnőttképzőként tevékenykedik a hazai piacon.

Tevékenységünk részét képzi mind a magánszemélyek, mind a vállalati, non-profit, állami, valamint önkormányzati szereplők felnőttképzési igényinek felmérése, testre szabott képzési portfólió összeállítása, valamint a képzések lebonyolítása.

Tanfolyamaink, workshopjaink részben nyílt képzések, igény esetén azonban finanszírozásukhoz hazai, állami és európai uniós forrásokat is bevonunk: segítünk azok elnyerésében, a pénzek lehívásában, valamint a projektek gördülékeny megvalósításában is.

Anyavállalatunk a COMPETIR Portugal 1993 óta foglalkozik felnőttképzéssel, több száz különféle akkreditált képzést oktat szerte Portugáliában.

A cég 10 irodája magas szintű felnőttképzési szolgáltatásokat Portugália teljes területén biztosítja. A cég az Európai Unió által meghirdetett felnőttképzési programok forrásainak sikeres megszerzése révén biztosítja a jelentkezők számára számtalan szakma esetében a képzési lehetőségeket. A nyugat-európai piacon szerzett tudást és tapasztalatot felhasználva a COMPETIR Portugal 2004-ben a nemzetközi piacok felé nyitott. Az újonnan csatlakozott kelet-európai államokban kezdte meg a hazaiéhoz hasonló profilú szolgáltatás kiépítését. Elsőként 2004-ben Lengyelországban nyitott irodát, majd magyarországi és végül romániai leányvállalattal bővült cégcsoportunk.

Küldetésünk

Hiszünk benne, hogy a felnőttképzés, a tudás frissen tartása, újraértelmezése, naprakészen tartása az egyetlen olyan versenyelőny, amely bármilyen üzleti és magánéleti környezetben hasznosítható. A munkaerőpiac az egyes szakmák mind erőteljesebb specializációja felé halad, ugyanakkor mind újabb és újabb szakmák, készségek, képességek elsajátítását követeli meg tőlünk. Ez a kettős széttartó tendencia ismételt erőfeszítést, és a tanulási képesség ébren tartását kívánja meg tőlünk. Ehhez kívánunk szakértő iránymutatást, finanszírozási lehetőségeket és olyan oktatói tréneri segítséget nyújtani, amely mindezt tartalmassá és egyben élvezetessé és szakmailag is értékessé teheti valamennyi résztvevő számára.

Minőségpolitikánk

Az intézmény minőségpolitikája meghatározza a minőséggel kapcsolatos követelmények teljesítése és a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettséget.
A minőségpolitikát az intézmény vezetősége határozza meg, és felel annak érvényesüléséért.

A Competir Kft. minőségpolitikája:

Az intézmény célja olyan, általános műveltséggel, széles körű ismeretekkel rendelkező, hozzáértő, a társadalmi kérdésekre érzékeny, kiegyensúlyozott embereket - az állami felnőttképzési előírásoknak mindenben megfelelve - képezni, akik magas színvonalon, hatékonyan képesek tevékenységüket ellátni, elősegítve ezzel hazánk kulturális és gazdasági felemelkedését.
A képzéseknek alkalmasnak kell lenniük arra, hogy a képzésben részt vevők a tanfolyam elvégzése után az új ismeretek, képességek és készségek segítségével hatékonyabban végezhessék munkájukat, illetve képesek legyenek a munkaerőpiacra való bekerülésre, visszatérésre, valamint az ott maradásra. A képzéseknek ki kell alakítaniuk a hatékony önálló fejlődésre való képességet is.

Az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer szempontjait alapul véve dolgoztuk ki az intézményünk minőségirányítási rendszerét. Ez is bizonyítja intézményünk elkötelezettségét a minőség és a szolgáltatás iránt. Ennek figyelembevételével határoztuk meg minőségi céljainkat, melyeket a minőségirányítási rendszerrel együtt folyamatosan átvizsgálunk és korrigálunk.